vin. apr. 26th, 2024

Educăm Minți și Inimi

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, va avea loc la Colegiului Național ‘Octavian Goga’ din Marghita, jud. Bihor, atelierul de învățare socială, emoțională și etică – ”Educăm Minți și Inimi”.

Acest eveniment se adresează profesorilor și specialiștilor în educație și are scopul de a explora cele mai relevante concepte și practici ale programului de educație socială, emoțională și etică – SEE Learning.

Din cuprins:
1. Crearea unei clase bazate pe compasiune
2. Clădirea rezilienței
3. Dezvoltarea atenției și a conștientizării de sine
4. Gestionarea emoțiilor
5. Compasiune pentru sine și ceilalți
6. Gândire sistemică
7. Metode de implementare la clasă

La finalul atelierului participanții vor fi mai bine echipați să abordeze învățarea socială, emoțională și etică (SEE Learning) în sala de clasă. Toți cei prezenți vor primi certificate de participare.

Programul SEE Learning™, dezvoltat de Universitatea Emory, adus în România de către Centrul de Resurse pentru Compasiune în Educație (CERC), se adresează profesorilor din ciclurile primar și gimnazial și ghidează cadrele didactice atât prin teoria, cât și prin aspectele practice ale educației sociale, emoționale și etice.

Beneficiarii SEE Learning™ sunt deopotrivă pedagogii și elevii, obiectivul fiind sprijinirea stării de bine a elevilor și crearea și dezvoltarea unui mediu de siguranță fizică și emoțională, plin de compasiune și implicare etică la clasă, în școală și în comunitate.

În pregătirea acestui atelier recomandăm participanților care sunt la primul contact cu acest program, să urmeze cursul online și gratuit de introducere în SEE Learning (SEE 101), accesibil pe pagina CERC (https://cerc.veritafoundation.ro/curricula).

Atelierul va avea loc între orele 09:30 – 18:00, în sala festivă a colegiului, situată pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 80, corpul B, etajul II.

Înscrierea este gratuită și se face prin completarea acestui formular: tinyurl.com/475ku26b.
Numărul de locuri disponibile este limitat!

Facilitatorii acestui program, acreditați de Universitatea Emory, vor fi Andreea Alexandrescu și Marius Luca, de la Fundația Verita.

Informatii suplimentare puteti obtine scriind la:
marius.luca@verita.ro
loredana_braia@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *