Invitatia de participare pentru achizitia de Servicii de consultanţă – traineri pentru activităţi de sprijin, in cadrul Proiectului Rose

December 12, 2018 0 By costelascristian

În baza Acordului de Grant nr. SGL/R2/ nr. 585/ 02.10.2018, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), COLEGIUL NAŢIONAL „OCTAVIAN GOGA” MARGHITA a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru Licee derulate în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE un grant în valoare de 451 290 Lei pentru implementarea subproiectului „Bacalaureat, paşaport pentru viaţă” și intenționează să utilizeze o parte din fonduri pentru Activităţi de sprijin, constând în 8 sesiuni de întâlniri ale elevilor din grupul ţintă (2 ore/sesiune) cu specialişti(traineri) din domeniul psihologiei în scopul dezvoltării personale și a încrederii în sine, dezvoltării abilităților de comunicare și prezentare, consilierii și orientării profesionale, dezvoltării abilităților de eficientizare a învățării și depășirii obstacolelor emoționale în învățare. Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în “Termenii de referinţă”.
COLEGIUL NAŢIONAL „OCTAVIAN GOGA” MARGHITA invită prestatorii eligibili – firme, organizații, asociații, ONG-uri etc. (”Consultanți”) să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării serviciilor de consultanță. Consultanții interesați vor transmite informații prin care să demonstreze că dețin calificările solicitate și experiență relevantă pentru a presta serviciile.
Va fi selectat un Consultant în conformitate cu metoda Selecție în Baza Calificării Consultanților definită în Ghidul de implementare, parte a Manualului de granturi, publicat pentru Schema de granturi pentru licee din Proiectul privind învățământul secundar – ROSE, pe site-ul www.proiecte.pmu.ro/ROSE/.

Documente
Invitatie de participare_SCC
Termeni de referinta
Anexa la invitatie